Despre noi

Vino la Crystal Beauty Salon si vei gasi ceea ce , cu siguranta , cauti de mult : un lux pe care ti-l poti permite .

Crystal Beauty este raspunsul cautarilor voastre . Este ceea ce fiecare dintre voi merita : un loc unde sa va simtiti minunat , un loc din care sa plecati intotdeauna multumite de rezultat si in care sa va doriti sa reveniti cat mai curand.

Cand ne-am propus sa deschidem acest salon , ne-am gandit la femeia frumoasa , ingrijita , care stie ca pentru a fi apreciata la adevarata sa valoare , trebuie sa investeasca in imaginea sa . Si cand spunem asta , nu ne referim numai la un corp frumos si bine conturat ci si la o coafura ce reflecta un par sanatos , la un ten radiant , o manichiura ingrijita , intr-un cuvant , o femeie care se respecta .

Si nu in ultimul rand, acordam o importanta deosebita preturilor practicate in salonul nostru ,venind in intampinarea cerintelor dumneavoastra cu tarife rezonabile , flexibile. Lucram cu produse profesionale de o inalta calitate: Wella Romania, OPI, Peggy Sage, Academie,Germaine de Capuccini!!Si totul doar la preturi accesibile! Scopul salonului nostru este provocator : acces nelimitat la frumusete.